Trouwalbums

De herinnering aan jullie trouwdag is natuurlijk mooi, maar het is nog mooier om die herinneringen terug te zien in een prachtig trouwalbum. Boek je de pakketten Bruiloft Plus of Bruiloft Luxe dan zit er een album bij je pakket inbegrepen.

Tijdloos met een moderne opmaak

Zodra ik klaar ben met jullie trouwfoto’s ga ik aan de slag met het ontwerpen van het trouwalbum. Bij het ontwerpen van het trouwalbum wil ik het verhaal van jullie dag in het album terug laten komen. Voor het grootste gedeelte zal het album dan ook een chronologische volgorde hebben. Het ontwerp van het album zal tijdloos en tegelijkertijd modern zijn. Dat betekent dat ik het ontwerp zo rustig mogelijk laat om zo de foto’s zoveel mogelijk te laten spreken.

Kwaliteit met keuze vrijheid

 De trouwalbums van Debora Fotografie zijn van hoge kwaliteit. De albums hebben dikke bladzijden en zijn lay-flat. Wat betekent dat je geen naden in het midden ziet. Dit zorgt er voor dat de foto’s nog beter uitkomen. Omdat ik het belangrijk vind dat het trouwalbum jullie weerspiegelt hebben jullie heel veel keuzevrijheid. Zo kunnen jullie kiezen uit verschillende kleuren en materialen voor de voorkant. En ook de kleur van de tekst die op de voorkant van het album kunnen jullie zelf kiezen. Bij alle albums zit een luxe bewaarbox inbegrepen.


Extra opties

 Standaard hebben de albums van Debora Fotografie 25 spreads (50 bladzijden). Maar het is uiteraard mogelijk dit uit te breiden. Daarnaast zijn er ook verschillende opties voor mini albums. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Mocht je voor het pakket basis hebben gekozen en alsnog een album willen bestellen dan is dit uiteraard mogelijk. Neem hiervoor ook gerust contact met mij op.