Op een spontane en natuurlijke manier speciale momenten vastleggen die jij nooit wilt vergeten, daar haal ik mijn energie uit.

Ik kan het mij nog goed herinneren het moment dat ik mijn eerste spiegelreflex camera kocht een jaar of 15 geleden. Vanaf dat moment ging er een wereld voor mij open. Al van jongs af aan vond ik het heerlijk om momenten op beeld vast te leggen, maar tot het moment dat ik mijn eerste eigen camera kreeg deed ik dat altijd met het huis, tuin en keuken toestel van mijn ouders.

 Met mijn eigen camera op zak probeerde ik zoveel mogelijk te leren en vooral ook voor mijzelf te bepalen wat voor fotografie mij energie geeft. En dat is het op een spontane manier vastleggen van onvergetelijke momenten.

Omdat ik naast mijn fotografie ook tijd wil hebben voor mijn gezin fotografeer ik alleen nog maar bruiloften. Hier krijg ik ook de meeste energie van.

Als fotograaf ben ik niet overheersend aanwezig maar probeer ik juist vanuit de achtergrond aanwijzingen te geven om zo op een ontspannen manier de mooiste foto's van jullie te maken. Na een fotoshoot lever ik altijd binnen 6 weken mijn foto's aan jullie op, maar vaak zelfs sneller.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd en samen met mijn man, zoon en dochter woon ik in Moerkapelle. Naast mijn fotografie werk ik ook nog als secretaresse in een ziekenhuis. 


Foto's: Gerryke fotografie

Lieve woorden

Lieve woorden

“Op onze trouwdag fotografeerde Debora vol enthousiasme, passie en met de nodige humor. Ze stelde ons echt op ons gemak en gaf rustig en duidelijk aanwijzingen voor de poses. Het was echt een feestje om met haar foto's te mogen maken. Wat ons betreft had de fotoreportage nog wel langer mogen duren”