Het laten vastleggen van jullie bruiloft is een belangrijke taak. Als fotograaf wil ik alle mooie en bijzondere momenten op jullie grote dag vastleggen, zonder dat ik heel opvallend aanwezig ben.

Voor mijn fotografie heb ik 3 standaard pakketten samengesteld, waarvan ik denk dat ze voor heel veel bruiloften heel goed zouden passen. Mochten deze pakketten niet passen bij de dag zoals jullie die in gedachten hebben dan kunnen we natuurlijk altijd in overleg een pakket samenstellen die helemaal bij jullie past.

Naast het fotograferen van jullie dag is het ook mogelijk om bedankfoto’s of ouderboekjes door mij te laten verzorgen. Over deze opties vind je hieronder ook meer informatie.


Prijzen en pakketten

Basis

- 6 uur fotografie (aaneengesloten)
- Minstens 250 foto's op hoge resolutie op USB
- Mini album van 20 x 20 cm met 15 spreads
-Reiskosten binnen Nederland


1150,-

Plus

- 6 uur fotografie
- Minstens 300 foto’s op hoge resolutie op USB
- Album (35 x 35 of 30 x 40) van 25 spreads inclusief opbergbox. - Keuze uit verschillende materialen en opties voor tekst op de voorkant
- Reiskosten binnen Nederland


€ 1625,-

Luxe

- 8 uur fotografie (aaneengesloten)
- Minstens 300 foto’s op hoge resolutie op USB
- Album (35 x 35 of 30 x 40) met 25 spreads inclusief opbergbox. Keuze uit verschillende materialen en opties voor tekst op de voorkant
- Reiskosten binnen Nederland


€ 1775,-

Videografie

Vanaf 2021 is het mogelijk om op basis van beschikbaarheid ook een videograaf samen met mij boeken. Wil je hier meer over weten, stuur mij dan gerust een mail. Uiteraard is het mogelijk om voorbeeld video's te bekijken


€ 750


Bedankkaartjes

Keuze uit verschillende ontwerpen en lettertypes. Keuze uit verschillende formaten. Worden meestal binnen een paar uur geleverd
Prijzen en formaten:
10 x 15 cm per stuk – € 1,00
15 x 20 cm per stuk – € 1,50
15 x 15 cm per stuk – € 1,50


vanaf € 1,-

Ouderboekjes/albums

Worden afhankelijk van jullie planning op de dag zelf geleverd.
Het boekje bevat 6 foto’s
Boekje 10 x 10 cm –
Opties voorkant zandkleur linnen of donker hout.
Album 15x15cm met 8 foto's met linnen voorkant. De foto's worden ingeplakt.


€ 35,-/€ 50,-

Overig

Per uur extra fotografie
€ 95
Per spread extra in jullie trouwalbum
€ 20


Neem contact met mij op


Veel gestelde vragen

Bewerkt je alle foto's die wij krijgen?

Ja, alle foto’s die jullie krijgen zijn door mij bewerkt . Dat betekent dat ze zijn gecorrigeerd op kleur, helderheid, uitsnede en meer.

Kunnen wij ook ongecorrigeerde RAW bestanden krijgen?

Nee, jullie krijgen alleen de bewerkte JPEG bestanden. De foto’s zijn pas helemaal af en in mijn stijl als ik ze heb bewerkt. Het is ook niet toegestaan om de bestanden die ik aan jullie heb geleverd te bewerken.

Krijgen wij de foto's alleen in kleur of ook in zwart-wit?

Jullie krijgen op de door Debora Fotografie geleverde USB het grootste gedeelte van de foto’s in kleur. Een klein gedeelte van de foto’s zullen jullie in zwart-wit krijgen omdat ik denk dat die foto’s nog mooier zijn in zwart-wit!

KRIJGEN WIJ ÁLLE FOTO’S OP USB? IN HOGE RESOLUTIE EN RECHTENVRIJ?

Jullie krijgen na de bruiloft een USB met foto’s. Op de USB staan niet álle foto’s die ik gemaakt heb op jullie grote dag, maar een selectie daarvan. Een selectie van de mooiste foto’s van jullie en jullie gasten. In het pakket dat jullie gekozen hebben is aangegeven hoeveel foto’s dit minimaal zijn. De foto’s op de USB zijn in hoge resolutie. Deze kunnen jullie dus zelf laten afdrukken ook in groot formaat of op een canvas. De foto’s zijn echter NIET helemaal rechtenvrij, het copyright blijft ten alle tijde in handen van de fotograaf. Jullie mogen wel alles met de foto’s doen, zo lang ze maar niet commercieel gebruikt worden zonder mijn toestemming. Foto’s delen op je Facebook of foto’s mailen naar familie mag natuurlijk wel gewoon.

BEWAAR JE OOK EEN BACK-UP VAN ONZE TROUWFOTO’S?

Ja ik bewaar alle foto’s die ik op jullie bruiloft heb gemaakt. Zelfs nog jaren nadat ik ze aan jullie heb geleverd. Maar omdat een ongeluk in een klein hoekje zit raad ik jullie zelf ook aan om direct een back-up van de foto’s te maken. Bij voorkeur zelfs meer dan één.

WIJ HEBBEN GEKOZEN VOOR BRUILOFT BASIS MAAR WILLEN TOCH EEN GROOT TROUWALBUM KAN DAT?

Jazeker, mochten jullie beslissen dat jullie toch graag een trouwalbum willen dan is dat zeker mogelijk. Dat mag je voor je bruiloft al bedenken maar ook zeker nog erna. Ik zal in dat geval een offerte voor jullie maken en ik ontwerp dan graag alsnog een album voor jullie.

MOGEN WE ZELF MEEDENKEN OVER DE INDELING VAN HET TROUWALBUM, OF BEPAAL JIJ DIE?

Een trouwalbum is heel persoonlijk en iets waar jullie je hele leven naar zullen kijken. Daarom wil ik ook dat jullie helemaal tevreden zijn met het eindresultaat. En daarom beslissen jullie ook mee over het album. Na de bruiloft lever ik eerst zo snel mogelijk de USB + online galerij op, zodat jullie alle foto’s alvast kunnen bekijken. Tegelijkertijd probeer ik ook al een ontwerp voor het trouwalbum klaar te hebben. Deze kunnen jullie dan bekijken en ook aan mij aangeven of jullie nog wijzigingen willen aanbrengen. Als jullie de wijzigingen hebben doorgegeven ga ik het album aanpassen en stuur ik jullie een tweede proef. Als jullie je goedkeuring hebben gegeven gaat het album pas naar de drukker. Gemiddeld is de levertijd vanaf het moment van bestellen tot de levering zo’n 4 weken.

ONZE PLANNING IS IN DE LOOP DER TIJD IETS VERANDERD EN WE WILLEN TOCH EEN ANDER PAKKET OF MEER UREN FOTOGRAFIE. MOGEN WE DIT NOG

Het is zeker nog mogelijk om te kiezen voor een ander pakket of om nog extra losse uren fotografie bij te boeken voor jullie grote dag. De extra uren factureer ik dan op € 95,- per uur extra. Het is overigens ook nog mogelijk om op de grote dag zelf extra uren bij te boeken. Zit het aantal uren dat ik aanwezig zou zijn er op dan meld ik dat bij jullie. Ik vertrek dan ook nooit zonder dat eerst bij jullie te hebben aangegeven.

Do you have a question?

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae


Enthousiast geworden?