Iedere bruiloft heeft zijn eigen liefdesverhaal..

Laat mij die van jullie vertellen!

Jullie bruiloft laat veel zien van jullie persoonlijkheid. Daarom vind ik het fijn om jullie persoonlijk te leren kennen en op die manier te horen hoe jullie grote dag er uit ziet. Het horen hoe jullie droom bruiloft er uit ziet geeft mij de gelegenheid om spontane en natuurlijke foto’s te maken die weergeven hoe jullie zijn. Jullie trouwdag zal gevuld zijn met intieme-, verrassende- en emotionele momenten. Door deze momenten op een creatieve en spontane manier vast te leggen zijn jullie in staat om ook in de toekomst van deze bijzondere momenten te blijven genieten.

De herinneringen aan jullie bruiloft tot leven brengen. 

Jullie hebben een hoop plannen te maken voor jullie bruiloft. En beslissen wie jullie herinneringen tot leven mag brengen is een van de belangrijkste beslissingen die jullie moeten nemen. Als de roes van jullie bruiloft voorbij is, zijn het de foto’s die jullie terugbrengen naar die prachtige momenten vol romantiek en emotie. Dus, hoe kies je nu de fotograaf die het beste bij jullie past?

Kies een fotograaf die jullie dromen belangrijk vindt

Ik zie jullie niet als een opdracht. Nee, ik investeer graag tijd om jullie en jullie dromen voor de grote dag goed te leren kennen. Dat maakt het verschil. Jullie zullen je daardoor comfortabeler voelen voor mijn lens en jullie foto’s zullen hierdoor een meer natuurlijke en authentieke uitstraling hebben.

Bekijk een portfolio van een hele bruiloft

Ik leg in de tijd dat ik er ben alle belangrijke momenten voor jullie vast. En ook de subtiele nuances en details van jullie dag zijn belangrijk. Ik laat jullie graag een gallerij zien van een van mijn bruiloften zodat jullie je ervan kunnen verzekeren dat mijn stijl past bij jullie beeld.

En hoe verder?

Als jullie na het bekijken van mijn foto’s en mijn werkwijze denken dat wij een goede match zijn dan hoor ik dat natuurlijk heel graag van jullie. Ik ga dan checken of ik op jullie grote dag nog beschikbaar ben. Als dat het geval is dan nodig ik jullie uit om bij mij thuis in Moerkapelle persoonlijk kennis te komen maken. We bespreken dan de details van jullie grote dag en jullie kunnen dan ook mijn demo trouwalbums bekijken. Mochten jullie niet in de gelegenheid zijn om naar Moerkapelle te komen dan kunnen we ook altijd via de telefoonof Facetime met elkaar afspreken.

Willen jullie alle informatie ook nog een keer in jullie email ontvangen, dat kan. Vraag dan via onderstaande knop mijn trouwbrochure aan. Hier kun je alles nog een keer rustig nalezen.